Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

XIII. kerület új díszpolgárainak rendezett ünnepi műsor - Heilig Gábor - Moszkva ... 8.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. június 2. Nézettség: 256

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. június 2. 00:42
A XIII. kerület 78. születésnapja tiszteletére június 1-én a Radnóti Miklós Művelődési Központban - ünnepség keretében - dr. Tóth József, a kerület polgármestere díszpolgárrá avatta életútjuk során kimagasló tehetségű és munkásságú, a XIII. kerülethez jelentősen kötődő személyeket: Koncz Zsuzsa, előadóművészt, Pataki Ferenc fejszámoló művészt, Szloboda József református lelkészt.
csütörtök, 2016. június 2. 00:42
Koncz Zsuzsa Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő, érdemes művész. A magyar beat, pop és rock zene egyik legmeghatározóbb személyisége. Verslemezeiről, politikai tartalmú dalairól, különleges előadásmódjáról ismert.
csütörtök, 2016. június 2. 00:43
Pataki Ferenc fejszámoló művész különleges képessége már 3-4 éves korában megmutatkozott. Ötéves korától, mint csodagyerek Budapesten a Lakner Gyermekszínházban szerepelt vasárnap délelőttönként. 1952-ben letette az artistavizsgát, és különböző kultúrházakban, iskolákban lépett fel. Igen rövid idő alatt – néhány nap alatt - megtanulta a német, angol, orosz, svéd nyelvet alapfokon. Meghívásra fellépett a Szovjetunióban, Svédországban, Angliában, az NSZK-ban, dolgozott varietékben és a televízióban is.
csütörtök, 2016. június 2. 00:43
Szloboda József, lelkész, a Budapest-Angyalföldi Református Egyházközség lelkipásztora, aki 1990-től tölti be az egyházközség vezető lelkipásztori tisztét. Ebben az időszakban -1996-98-ig - ment végbe a templom teljes belső felújítása. Rendszeresen szerveznek gyermektáborozásokat, kulturális programokat. Munkásságára végig jellemző a segítségnyújtás, mások támogatása, gyámolítása, az egyházközség összekovácsolása. Fontosnak tartja, hogy idősekkel törődjenek és szeretettel bánjanak. 1995 óta működő XIII. kerületi Szociális Kerekasztal vezetője, ez idő óta a kerület szociális életében is aktívan részt vesz.
csütörtök, 2016. június 2. 00:44
Hat kiemelkedő munkát végzett személy „Budapest Főváros XIII. Kerületért” díjban részesült.

A kitüntetettek részére rendezett ünnepi műsorban Kern András és zenész barátai Heilig Gábor vezetésével léptek fel.
csütörtök, 2016. június 2. 00:44
A XIII. kerület önálló közigazgatási egységgé válását 1938. június 1-jén hirdette ki az akkori főpolgármester. Ebből az alkalomból kimagasló közművelődési és sport programok zajlottak, zajlanak a kerületben. A gyermekek számára május 28-án a Béke tér játéktérré alakult. A Babér utcai templom kertjében Nemzetiségek Fesztiválját tartottak. Az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban gyereknapot, valamint családi napot szerveztek. A Nyáresti koncertek idei évada a Szent István parkban június 5-én
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal